• 1401/01/02 - 18:25
  • تعداد بازدید : 511
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استحصال بیش از 3 و نیم تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان کنگان در طرح تشدید نظارت

رئیس شبکه دامپزشکی کنگان گفت : این حجم تولیدی گوشت قرمز حاصل از کشتار 74 رأس گوسفند و بز به وزن 1777 کیلو گرم و 11 رأس گاو و گوساله به وزن 2005 کیلوگرم در کشتارگاه سنتی دام شهرستان کنگان می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی کنگان از 14 اسفند ماه تا پایان سال 1400 بیش از 3 و نیم تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان کنگان استحصال شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی کنگان گفت : این حجم تولیدی گوشت قرمز حاصل از کشتار 74 رأس گوسفند و بز به وزن 1777 کیلو گرم و 11 رأس گاو و گوساله به وزن 2005 کیلوگرم در کشتارگاه سنتی دام شهرستان کنگان می باشد.
مهندس رضائی افزود: در این کشتارگاه ناظر بهداشتی به صورت دائم حضور داشته و بر کلیه روند کشتار نظارت دارد.
وی بیان نمود: با توجه به خطرات بیماری های مشترک در کشتارگاه با رعایت فرایند بهداشتی و نظارت‌های مستمر اقدام به کشتار دام می کنند و این امر نقشی مهم در عرضه گوشت سالم به شهروندان دارد.
در ادامه مهندس رضائی از شهروندان محترم خواست گوشت مصرفی خود را حتما از مراکز عرضه مجاز تهیه نموده و به لیبل کشتارگاه و مهر دامپزشکی بر روی لاشه توجه نمایند.
همچنین شهروندان عزیز می توانند در صورت مشاهده کشتار غیر مجاز دام ، مراتب را به شبکه دامپزشکی کنگان با شماره 1512 و 37224527 اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,کنگان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 283092
کلمات کلیدی
admin عبدالرضا کللی

admin عبدالرضا کللی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید