رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر خبر داد
بیش از 3300 بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه در ماه مبارک رمضان
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر گفت: در طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان بیش از 3300 بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دکتر محمدرضا عباسی در گفتوگویی اظهارداشت: اکیپهای کنترل و نظارت بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی (ویژه ایام ماه مبارک رمضان) از 15 اردیبهشت لغالیت 17 خرداد با نظارت و بازرسی بر محصولاتی از قبیل گوشت قرمز،ماهی، میگو، مرغ، تخم مرغ و سایر فرآوردهها از ابتدای ماه مبارک رمضان فعالیت خود را در سطح استان در قالب اکیپ های بهداشتی در هر روز آغازکرده و تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت 8 تا 20 کار خود را انجام دادند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر در ادامه افزود: در بازرسیهای بهعمل آمده در این طرح 172 مورد نمونهبرداری از محمولههای کشتارگاههای دام و طیور،مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانها ، غذافروشیها و همچنین پایش آنتی بیوتیک در 8 مرغداری صورت گرفت.
دکترعباسی اضافه کرد: در سه هزار و 327 مورد بازدید صورت گرفته از یکهزار و437 مرکز عرضه، پنج هزار و 296 کیلوگرم مواد غذایی با شرایط نامناسب ضبط وبرای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان ارجاع شده و میزان چهار هزار و 303 کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی معدو سازی و در همین راستا 23 مرکز عرضه متخلف نیز به همراه مستندات به مراجع قضایی معرفی و 2 واحد متخلف نیز پلمپ شدند.
وی خاطرنشان کرد: نظارت بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی با همین جدیت دردیگر ایام سال نیز انجام میشود و مجموعه دامپزشکی نسبت به تضمین سلامت مواد غذایی در جامعه حساسیت ویژه خود را دارد.