گزارشی از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ایام نوروز در شهرستان دشتی
مسئول دامپزشکی دشتی : شهرستان دشتی همسو با سیاست های اداره کل دامپزشکی استان بوشهر اقدام به برنامه ریزی و اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی با تمام امکانات و راه اندازی اکیپهای ثابت و سیار در نوروز ۹۸ نموده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، احمد ایزدی در گفتگویی اظهار داشت: این طرح از 25 اسفند 97 لغایت 17 فروردین 98 ادامه داشته و نظارت بر تمامی مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و کشتارگاه دام شهرداری خورموج توسط کارشناسان شبکه با حساسیت انجام شده است.
ایزدی افزود: در مدت زمان این طرح ، با عملکرد بسیار مناسب کارشناسان شبکه دامپزشکی دشتی تعداد 13 متخلف به مراجع قضایی معرفی و از مراکز عرضه شهرستان۳۹۷ مورد بازدید انجام و مقدار 169 کیلوگرم مواد خام دامی غیر قابل مصرف توسط اکیپ ای سیار دامپزشکی دشتی کشف و از زنجیره مصرف خارج و معدوم سازی صورت پذیرفته است.
وی خاطر نشان کرد: امید است در سال 98 با همت همکاران محترم و همکاری شهروندان در راستای تأمین و تضمین سلامت سفره های شهروندان، گام های موثری برداشته شود.
نظر دهید