مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر خبر داد :
آمادگی دامپزشکی استان بوشهر با 32 اکیپ جهت نظارت بهداشتی و شرعی در روز عید قربان
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر : توصیه می شود دامهای قربانی در کشتارگاه تحت نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دکتر مهدی تنگستانی مکان با اشاره به اینکه دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی مردم اقدام می کند گفت: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.
دکتر تنگستانی مکان از تجهیز و ساماندهی اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا 32 اکیپ شامل 11 اکیپ ثابت و 21 اکیپ سیار با حضور 9 دکتر دامپزشک، 25 بازرس بهداشت گوشت و 10 ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه ها و نقاط تعیین شده در شهرستانها برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه می دهند.
اینمقام مسئول با اشاره به اینکه تیم های دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است و تقاضا می شود برای جلوگیری از انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می شود دامهای قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان های تعییین شده در شهرستانها تحت نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با تاکید بر این نکته که گوشت تهیه شده 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت : با نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین می رود و همچنین توصیه می شود در هنگام آمادهسازی و قطعه بندی گوشت حتما از دستکش استفاده نمایند.
وی اضافه کرد: از مصرف گوشت و جگر نیم پز اکیدا خودداری نموده و حتما در زمان طبق به ویژه جگر از مغز پخت بودن قبل مصرف اطمینان داشته باشند.
نظر دهید