معدوم سازی ۱۰۰ کیلو گرم گوشت کشتار غیر مجاز در شهرستان بوشهر
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر از معدوم سازی ۱۰۰ کیلو گرم گوشت کشتار غیر مجاز در یک واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دکتر حسن بازیار در گفتگویی اظهار داشت: طی بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان بوشهر در یک روز ۱۰۰ کیلو گرم گوشت کشتار غیر مجاز کشف و معدوم شد.
دکتر بازیار با اشاره به بازدیدهای مستمر کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر از سطح واحدهای مذکور گفت:عرضه گوشت کشتار غیر مجاز از مهمترین مواردی است که کارشناسان دامپزشکی به شدت با آن برخورد خواهند کرد .
این مقام مسئول ضمن تاکید بر مخاطرات بهداشتی گوشت کشتار غیر مجاز از آن به عنوان یک تهدید جدی علیه بهداشت عمومی یاد کرد و از شهروندان تقاضا کرد : از خرید گوشت کشتار غیر مجاز جدا خودداری کرده و به لیبل و مهر دامپزشکی توجه ویژه ای داشته باشند و گوشت و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند.
وی در پایان اعلام کرد: شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را سریعا با شماره تماس ۳۳۳۴۲۸۳۳ به شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر اعلام کنند.
نظر دهید