• 1397/01/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 135
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیش از ۳۷۰ بازدید از مراکز عرضه مواد خام دامی در طرح تشدید نظارت نوروزی در دشتی

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی : در طرح تشدید نظارت ایام نوروز ۹۷ با برقراری اکیپهای ثابت و سیار در دو شیفت کاری نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه فرآورده خام دامی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی، احمد ایزدی در گفتگویی اظهار داشت: در طرح تشدید نظارت ایام نوروز ۹۷ شبکه دامپزشکی با برقراری اکیپهای ثابت و سیار در دو شیفت کاری اقدام به اجرای دستورالعمل اداره کل دامپزشکی استان بوشهر در  خصوص نظارت بهداشتی بر انواع فرآورده خام دامی( ماهی، میگو، گوشت قرمز) در ایام نوروز نموده و با دقت و حساسیت بسیار بالایی نظارتها انجام شده است.



ایزدی افزود: در این طرح اکیپهای سیار اقدام به نظارت بر مراکز عرضه شهرستان نموده و اکیپ های ثابت به مراجعات و سوالات تلفنی شهروندان در خصوص مصرف مواد خام دامی و سایر موارد مربوط به دامپزشکی پاسخگو بوده اند .



رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی اشاره کرد: کشتارگاه دام شهرداری خورموج در تمام روزهای ایام نوروز در صورت وجود حتی یک دام برای کشتار با همکاری شهرداری خورموج باز بوده و بازرسی قبل و بعد کشتار انجام شده است.



وی تصریح کرد: در طول طرح تشدید نظارت نوروز ۹۷ در شهرستان دشتی بیش از  ۳۷۰مورد بازدید بهداشتی از اماکن عرضه فرآورده های خام دامی انجام و طی بازرسی ها انجام شده توسط اکیپ های نظارت بهداشتی بیش از ۱۰۰ کیلوگرم فرآورده خام غیر بهداشتی معدوم سازی شد و همچنین  تعداد ۹ مرکز عرضه به علت تخلفات بهداشتی به مقام قضایی معرفی شده است.



ایزدی افزود:  همزمان با نظارت بهداشتی از مراکز عرضه مواد خام دامی در ابتدای طرح به دلیل آغاز عرضه ماهی قرمز ، اکیپهای دامپزشکی دشتی به دلیل حساسیت موضوع از غرفه های عرضه ماهی قرمز بازدید و آموزشهای چهره به چهره برای متصدیان انجام و در طول طرح تراکت های آموزشی در خصوص آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و ماهی قرمز توسط واحد آموزش شبکه دامپزشکی دشتی برای شهروندان توزیع شدو همچنین با همکاری  پایگاه های هلال احمر شهرستان نیز تراکتهای آموزشی دامپزشکی برای بهره برداری مسافران محترم توزیع شده است.



از تمامی شهروندان محترم درخواست میشود حتما مواد پروتئینی را از مراکز مجاز و معتبر خریداری کنند و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا، پروانه  بهداشتی محصول دقت شود و درهنگام خرید گوشت قرمز نیز به مهر دامپزشکی و لیبل بهداشتی مندرج بر لاشه گوشت توجه داشته باشند و خرید از فروشندگانی که خارج از کشتارگاه اقدام به کشتار دام میکنند توصیه نمیشود و خرید از دوره گردان و دست فروشانی که اقدام به عرضه خارج از ضابطه تخم مرغ و کشتار مرغ زنده مینمایند در صورت آلودگی به عوامل بیماری زا  میتواند سلامت شهروندان را تهدید نماید.



 


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 18928
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه