• 1397/03/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 144
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر عنوان کرد

همه باید از فروش مرغ زنده در سطح جامعه جلوگیری کنیم

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر : به تمام شهرداری‌های استان کتباً اعلام‌شده که اجازه فروش مرغ زنده در بازارهای هفته ندهند و هیچ فردی حق فروش مرغ زنده در بازارهای هفته را ندارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دکتر مرتضی بحرانی امروز در نشست خبری در شهرستان دشتی از واکسیناسیون‌های استراتژیک و غیراستراتژیک دو میلیون و 601 هزار و 424 رأس دام در استان بوشهر در سال 96 خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد یک‌میلیون و 919 هزار و 345 واکسیناسیون استراتژیک و 682 هزار غیراستراتژیک بوده و 54 هزار قطعه طیور صنعتی و 45 هزار قطعه طیور بومی روستایی نیز واکسینه شده‌اند.



مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر گفت: همه باید از فروش مرغ زنده در سطح جامعه جلوگیری کنیم و پلیس گشت نیز در صورت مشاهده افراد خاطی را دستگیر و به مقامات قضایی تحویل دهند و مردم نیز به پلیس 110 و همچنین مرکز پاسخ گویی دامپزشکی به شماره 1512 اطلاع دهند.



وی افزود: به تمام شهرداری‌های استان کتباً اعلام‌شده که اجازه فروش مرغ زنده در بازارهای هفته ندهند و هیچ فردی حق فروش مرغ زنده در بازارهای هفته را ندارد.



دکتر بحرانی در پاسخ به این سؤال مبنی بر این‌که در آستانه فصل پرورش میگو قرار داریم و جهت آماده‌سازی مزارع پرورش میگو، مسائل قرنطینه، حمل لاروها و آموزش به پرورش‌دهندگان چه اقدامی صورت گرفته است؟ گفت: آماده‌سازی مزارع در حال انجام است و ما به‌صورت ویژه پیگیری می‌کنیم ولی متأسفانه خیلی از بهره‌برداران کارها را برای روزهای آخر می‌گذارند.



وی با اعلام این که آماده‌سازی در سایت مند شمالی و جنوبی انجام‌شده و 15 میلیون قطعه لارو در این سایت‌های پرورش میگو رها شده است، بیان کرد: 12 مرکز لارو در استان بوشهر فعال است .



وی با بیان این‌که مردم کمترین مطالبه‌گری را از جامعه دامپزشکی دارند، افزود: بهترین راه برای آگاه‌سازی اذهان عمومی در زمینهٔ دامپزشکی، رسانه‌ها هستند و آسیب‌هایی که در این حوزه به جامعه انسانی می‌رسد آسیب‌های فراوانی است.



دکتر بحرانی تأکید کرد: هر چند آگاهی مردم بیشتر شود مطالبات و سؤال‌ها بیشتر خواهد شد و آن‌وقت فعالیت بیشتری می‌طلبد تا رضایتمندی عمومی بیشتری حادث شود.



وی با بیان این‌که وظیفه ما در جامعه، حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری‌هاست، عنوان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در آگاهی مردم در سطح جامعه دارند و نقش این قشر در این راستا بسیار حائز اهمیت است که با آگاهی بخشی ممکن است جامعه از خیلی مخاطرات ایمن شود و جان تعداد زیادی افراد نجات پیدا کند.



دکتر بحرانی بیان کرد: مرغ از تولید تا سفره مردم تحت کنترل دامپزشکی قرار دارد به‌ شرط این‌ که خود مردم همکاری کرده و مرغ زنده تهیه نکنند.



مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اضافه کرد: درصدی از کنترل و پیشگیری از بیمار در فرآوردهای پروتئینی در دست دامپزشکی است و مابقی خارج از این حوزه قرار دارد اما با این وجود سالانه بیش از 250 پرونده قضایی تشکیل و تحویل مقامات ذی‌صلاح می‌دهیم.



 



دکتر بحرانی یادآور شد: اداره کل دامپزشکی در سطح استان فعالیت و اقدامات بسیاری در حیطه وظایف خود انجام می‌دهد و از رسانه‌ها انتظار داریم مردم را از فعالیت‌هایی که این مجموعه انجام می‌دهند، آشنا کنند.



وی در خصوص شیوع بیماری نیوکاسل در استان بوشهر بیان کرد: در سال جاری شاهد شیوع بیماری نیوکاسل در یکی از مرغداری‌های استان بوشهربودیم که با ورود به موضوع، معدوم‌سازی شد و امروز هیچ‌ مورد بیماری نیوکاسل در استان وجود ندارد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 19053
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه