• 1398/05/07 - 08:20
  • تعداد بازدید : 566
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با آغاز فصل صید میگو

شرایط بهداشتی و معیارهای میگوی تازه در هنگام خرید توسط دامپزشکی اعلام شد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر شرایط بهداشتی و ظاهری میگو در هنگام خرید و همچنین معیارهای تعیین تازگی میگو را تشریح کرد.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دکتر محمد رضا عباسی اظهار داشت: از دیر باز همزمان با آغاز صید میگو همواره مردم این دیار اشتیاق فراوانی برای خرید و مصرف این آبزی داشته‌اند به همین منظور بر خود واجب می‌دانیم  نکاتی را در خصوص ضوابط بهداشتی این محصول به اطلاع عموم برسانیم.

وی بیان کرد: در هنگام خرید میگو به شاخصه‌هایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتن‌ها، چشم‌ها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.

دکتر عباسی گفت:  رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملا عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی سیر، سینه و دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.

این مقام مسئول اظهار کرد: پاها، پوسته و آنتن‌های میگوی سالم باید کاملا سفت و محکم باشد و اگر آنتن‌ها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگوست.

دکتر عباسی اضافه کرد: چشم‌های میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن اینکه بوی جلبک‌های دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار ، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.

وی بیان داشت: سیاه شدگی گوشت دم، سرو سینه، تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانه‌هایی از فاسد بودن میگو است.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 135240
کلمات کلیدی
لینک کوتاه