• 1401/08/04 - 07:24
  • تعداد بازدید : 351
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر:

کنترل بیماری در مزارع پرورش میگوی بوشهر/ تولید افزایش یافت

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اقدامات کنترلی دامپزشکی برای مقابله با بیماری‌های میگو در مزارع پرورشی استان گفت: تولید میگو امسال به بیش از ۳۳ هزار تن رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بحرانی در دیدار با استاندار بوشهر با ارائه گزارش عملکرد دامپزشکی و نقش آن در سلامت جامعه اظهار داشت: در مجموعه دامپزشکی تمامی فعالیت‌ها بر مبنای جهاد تبیین و تشکیل یک ایران قوی است.

وی اضافه کرد: در دامپزشکی استان بوشهر همه عملیات‌های پیشگیرانه، نظارتی و درمانی و کنترل بیماری‌ها به صورت هوشمندانه دنبال می‌شود.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر افزود: علاوه بر فعالیت‌های پرسنل و کارشناسان در همه نقاط استان در زمینه‌های بین المللی نیز فعالیت‌هایی داریم و هم اکنون ۲۴ شرکت فرآوری استان کد اتحادیه اروپا و ۶ شرکت نیز کد ریجستری کشور روسیه را دارند.

بحرانی در زمینه تولید آبزیان در استان نیز بیان کرد: با وجود بروز بیماری در برخی از مزارع پرورش میگو خوشبختانه با اقدامات کنترلی دامپزشکی از شیوع آن جلوگیری به عمل آمد.

وی خاطرنشان کرد: در حالی که سال گذشته ۲۳ هزار و ۵۰۰ تن میگو از مزارع پرورشی استان برداشت شد این رقم به بیش از ۳۳ هزار تن در فصل جاری پرورش تاکنون رسیده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291674
کلمات کلیدی
admin عبدالرضا کللی

admin عبدالرضا کللی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه