افزایش بیش از 70 درصدی کشتار در کشتارگاه دام شهرستان دشتی
رئیس دامپزشکی شهرستان دشتی گفت : در 6 ماه نخست سال جاری بیش از 59 تن گوشت قرمز قابل مصرف در کشتارگاهها دام شهرستان دشتی و با نظارت کارشناسان دامپزشکی تولید شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر ، احمد ایزدی اظهار داشت : این مقدار گوشت متعلق به لاشه 2 هزار و 489 رأس گوسفند ، بز و گاو کشتارشده در کشتارگاه دام سنتی شهرداری خورموج است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، شاهد رشد بیش از 70 درصدی کشتار دام تحت نظارت بازرسان دامپزشکی می باشیم.
وی افزود: نظارت بر تولید ، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پر مصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است .
رئیس دامپزشکی شهرستان دشتی با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند ، گفت : مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل معتبر دامپزشکی ، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.
وی تصریح کرد: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی میشود و بعد از گذراندن دوره پیش سرد لاشهها به مدت ۲۴ ساعت ، با حفظ موازین بهداشتی و صدور گواهی حمل بهداشتی – قرنطینه ای به مراکز توزیع حمل خواهد شد.
احمد ایزدی از شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف بهداشتی در مبحث تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به ویژه کشتار احتمالی دام و طیور در خارج از کشتارگاه ، مراتب را با شماره تلفن 35322997 اطلاع دهند.
وی افزود : شهرستان دشتی در حال حاضر دارای یک کشتارگاه سنتی می باشد که مدیریت آن برعهده شهرداری بوده و بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان جهت نظارت قبل و بعد کشتار به آنجا اعزام میشوند و تا کنون شهرداری و شورای شهر خورموج جهت برطرف کردن نواقص احتمالی کشتارگاه همکاری خوبی داشته است و امید است با راه اندازی بازارچه تخصصی عرضه فرآورده های خام دامی در شهرهای شهرستان شاهد ارتقا بیش از پیش سطح عرضه فرآورده های خام دامی باشیم .
نظر دهید