• 1400/04/28 - 10:45
  • تعداد بازدید : 358
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر خبر داد

29 اکیپ دامپزشکی استان بوشهر رایگان بر ذبح بهداشتی دام در عید قربان نظارت می‌کنند

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از تجهیز و ساماندهی 29 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت رایگان بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دکتر مرتضی بحرانی در گفت‌ وگویی  با تبریک عید سعید قربان با تاکید بر رعایت دستورالعمل‌ ها و پروتکل‌های بهداشتی اظهار داشت: تمامی مکان‌ ها و کشتارگاه‌ های استان بوشهر با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد ملی  مقابله با کرونا در روز عید قربان آمادگی لازم به منظور کشتار دام قربانی و تحویل لاشه استحصالی به متقاضیان به صورت رایگان را دارند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه این دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌ های قربانی مردم اقدام می‌ کند گفت: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه‌ ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.

دکتر بحرانی از تجهیز و ساماندهی اکیپ‌ ‌ های ثابت و سیار دامپزشکی برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان خبر داد و بیان کرد: در همین راستا 29 اکیپ شامل19   اکیپ ثابت   و ۱۰ اکیپ سیار با حضور ۱۱ دکتر دامپزشک، ۲۷ بازرس بهداشت گوشت و یک ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ ها و نقاط تعیین شده در شهرستانها برای ذبح دام مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه می‌ دهند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهربا بیان اینکه  تیم‌ های دامپزشکی از صبح روز در عید سعید قربان فعال هستند خاطرنشان کرد: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است که تقاضا می‌ شود برای جلوگیری از انتشار بیماری کرونا و بیماری‌ های قابل انتقال از دام به انسان خودشان در منزل و معابر عمومی اقدام به ذبح دام نکنند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با تاکید بر این نکته که  مردم در هنگام خرید دام پروتکل‌ های بهداشتی را رعایت کنند و به همراه خود عینک، دستکش و ماسک داشته باشند تصریح کرد: یکی از خطرناکترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که برای پیشگیری از انتقال احتمالی این بیماری به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصیه می‌ شود خانواده‌ ها گوشت قربانی را حداقل 24  ساعت پس از نگهداری در بسته بندی لازم در یخچال مصرف کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 275718
کلمات کلیدی
admin عبدالرضا کللی

admin عبدالرضا کللی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه