دامپزشکی دشتی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) خورموج کلاس آموزشی برگزار کرد
دامپزشکی دشتی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) خورموج کلاس آموزشی برای مجدد جویان محترم که متقاضی تسهیلات دامداری هستند و همچنین دامدار میباشند برگزار کرد.

در این کلاس آموزشی که با همکاری دامپزشکی دشتی و کمیته امداد امام خمینی (ره) خورموج و با تدریس کارشناس محترم شبکه دامپزشکی شهرسان دشتی برگزار شد، مسائل مختلف پرورش دام و طیور و بیماریهای آن برای حاضرین شرح و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ مناسب داده شد.
یکی از مهمترین موردی که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت شرایط مدیریت گله در زمان تغییر جیره و فصل زایش است ، چون به تجربه ثابت شده است که دامداران محترم در این دو مقطع به دقت بیشتری نیازمند هستند .
سرپرست شبکه دامپزشکی دشتی در حاشیه این کلاس بیان نمود کرد: امروزه آموزش نقش چشم گیری در تمام مسائل مربوط به مدیریت دامداری دارد و به دامداران محترم توصیه میشود ارتباط خود را با کارشناسان دامپزشکی بیشتر نموده و هرگونه مشکل احتمالی را به نزدیک ترین دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند و از مصرف خود سرانه دارو برای دام ها بدون مشورت و تجویز دکتر دامپزشک اجتناب نمایند .
ایزدی تصریح کرد: در حمل و نقل دام ها رعایت شرایط امنیت زیستی و اخذ گواهی حمل معتبر از دامپزشکی مبدا مورد تاکید است .
نظر دهید