برگزاری دوره آموزشی برای متصدیان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان جم
یک دوره آموزشی برای اصناف مرغ و ماهی فروشی در شهرستان جم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان جم، طی برنامه ریزی و هماهنگی های بعمل آمده در این دوره آموزشی که با همکاری شبکه های دامپزشکی و بهداشت شهرستان جم برگزار شد، مطالبی در خصوص اهمیت رعایت زنجیره سرد در سلامت مواد خام دامی ارائه شد.
در این کلاس آموزشی که با حضور متصدیان مراکز عرضه برگزار شد بر حفظ دمای مناسب فرآورده خام دامی در تمام مراحل حمل و نقل، نگهداری و عرضه محصولات خام دامی که نقش بسزایی در حفظ سلامت و جلوگیری از فساد آنها دارد تاکید شد.
نظر دهید