سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1397/08/19 - 07:21
  • تعداد بازدید : 1356
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری مانور پدافند غیر عامل در منطقه حفاظت شده نایبند شهرستان عسلویه

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان عسلویه از برگزاری مانور پدافند غیر عامل در منطقه حفاظت شده نایبند خبر داد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دکتر احمد علی پور در گفتگویی اظهار داشت: این مانور در این منطقه جهت آمادگی های لازم در مقابله با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و امنیت زیستی انجام شد.

وی افزود: پارک ملی نایبند با مساحت حدود 19500هکتار از تالاب های مهم کشور می باشد و جنگل های حرا مکان بسیار مناسبی برای پرندگان محاجر در فصول سرد سال تبدیل کرده است.

دکتر علی پور تصریح کرد: طی این مانور با حضور کارشناسان اداره محیط زیست شهرستان، اقدامات لازم جهت آمادگی های لازم، از نظر نمونه برداری، لوازم مورد نیاز و عملیات ضد عفونی و دفع بهداشتی موارد مشکوک در ان منطقه و عملیات قرنطینه ای به صورت عملیاتی انجام شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان عسلویه از شهروندان تقاضا کرد: هرگونه موارد مشکوک را به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع و از تماس با هرگونه لاشه پرنده جدا خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 2011
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور

Close menu