رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر خبر داد
تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز توزیع فرآوردههای خام دامی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر از تشدید نظارت بر مراکز توزیع فراوردههای دامی این شهرستان در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهراسماعیل محمودی در گفتگویی بیان داشت: با اشاره به اهمیت نظارت بهداشتی بر فرآوردههای دامی اظهار داشت: در راستای ارتقای بهداشت عمومی و امنیت غذائی شهروندان، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز توزیع فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان دیّر در حال اجرا است.
وی افزود: در این طرح تمامی مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی از قبیل قصابیها، مرغفروشیها ، ماهیفروشیها و مراکز عرضه تخممرغ، سردخانهها و رستورانها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار گیرند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دیر تصریح کرد: مصرف انواع گوشت سفید، قرمز و دیگر فرآوردههای خام دامی در ماه مبارک رمضان افزایش میباید که میبایست نظارتهای بهداشتی بر مراکز توزیع بیشتر شود.
وی عنوان کرد: به منظور افزایش نظارت بر مراکز توزیع فراوردهای دامی شهرستان دیر اکیپهای سیار و ثابت در شبکه دامپزشکی این شهرستان تشکیل شده است .
محمودی ادامه داد:علاوه بر اکیپهای ثابت و سیار با هماهنگیهای به عمل آمده با دستگاههای اجرایی نظیر شبکه بهداشت و درمان ، صنعت و معدن و تجارت و فرمانداری گشتهای مشترک منظمی با محوریت نظارت بر واحدهای عرضه مواد خام دامی تشکیل شده و در ایام ماه مبارک رمضان فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: همشهریان عزیز در هنگام خرید محصولات پروتئینی با منشاء دامی حتماً به نشانههای بهداشتیبودن محصول و تاریخ تولید و انقضاء توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآوردههای خام دامی موضوع را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
این مقام مسوول با بیان این که با کسانی که سلامت شهروندان و امنیت غذایی آنها را به خطر اندازند بدون اغماض برخورد قانونی صورت خواهد گرفت، تاکید کرد: شهروندان باید برای حفظ سلامت خود، گوشت و فرآوردههای پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.
نظر دهید