• 1397/03/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر:

توصیه‌های جدی برای پیشگیری از تب کریمه کنگو/نگهداری گوشت در دمای یخچالی تا ۲۴ساعت قبل از مصرف الزامی است

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر:مهمترین راهکار جلوگیری از سرایت بیماری تب کریمه کنگو به انسان، نگهداری انواع گوشت دام ذبح شده حداقل بمدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه قبل از مصرف است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر: به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، محمدرضا عباسی در گفتگو با خبر نگار مهر در بوشهر بیان داشت: همزمان با آغاز فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه ها احتمال بروز این بیماری وجود دارد. این بیماری ویروسی و قابل انتقال بوده و از طرق کنه های آلوده به ویروس می تواند انتقال پیدا کند.



رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر در خصوص راههای انتقال این بیماری از دام به انسان گفت: این بیماری در دام علائم بالینی مشخصی ندارد و عمده مخاطره این بیماری در بدن انسان می باشد و این بیماری می تواند از طریق گزش کنه های آلوده به ویروس، له کردن کنه آلوده به ویروس با دست و یا تماس با خون و ترشحات بیماران آلوده انتقال یابد.



عباسی در مورد گروههایی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند اشاره کرد: دامداران، کشاورزان، کارشناسان و کارگران شاغل در کشتارگاهها، دامپزشکان و پرسنل بیمارستانها بیشتر در معرض مخاطرات این بیماری هستند.



این مقام مسئول به یکی از مهمترین راههای پیشگیری از این بیماری اشاره کرد و افزود: با توجه به حساسیت ویروس نسبت به PH اسیدی، مهمترین راهکار جلوگیری از سرایت این بیماری به انسان ، نگهداری انواع گوشت دام ذبح شده حداقل بمدت 24 ساعت  در دمای 4-0 درجه قبل از مصرف است. با نگهداری 24ساعته گوشت در سردخانه و کاهش PH گوشت ویروس از بین می‌رود.



 عباسی در خصوص دیگر راههای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توضیح داد: از عموم مردم تقاضا داریم از کشتار دام خارج از کشتارگاه خودداری و گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز تهیه و در هنگام قطعه بندی گوشت حتما دستکش به دست داشته باشند و همچنین در صورت مشاهده کنه روی بدن دام به هیچ عنوان با آن تماس برقرار ننمایند.



وی تاکید کرد : هم در اکنون 5 کشتارگاه دام استان معاینه دام قبل از کشتار و بازرسی لاشه های کشتار شده توسط دامپزشکان و بازرسان دامپزشکی انجام می شود و کشتارگاهها مجهز به اتاق پیش سرد به جهت نگهداری لاشه ها به مدت 24 ساعت در دمای یخچالی هستند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 19635
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه