• 1397/08/05 - 07:41
  • تعداد بازدید : 937
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در شهرستان بوشهر

اولین جلسه آموزشی در خصوص مسائل بهداشتی فرآورده های خام دامی جهت متصدیان رستوران ها و غذا فروشی ها در شهرستان بوشهر برگزار شد.

اولین جلسه آموزشی در خصوص مسائل بهداشتی فرآورده های خام دامی جهت متصدیان رستوران ها و غذا فروشی ها در شهرستان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر، اولین جلسه آموزشی جهت متصدیان رستوران ها و غذا فروشی ها در خصوص مسائل بهداشتی فرآورده های خام دامی و آبزی با همکاری و هماهنگی صنف در سالن جلسات صنف برگزار شد.

در این جلسه نکاتی در خصوص شرایط بهداشتی نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی آموزش داده شد.

لازم به ذکر است طبق برنامه ریزی های بعمل آمده این دوره آموزشی هر هفته به مدت ۵ جلسه برگزار خواهد شد.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1516
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه