جلسه آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در شهرستان بوشهر
اولین جلسه آموزشی در خصوص مسائل بهداشتی فرآورده های خام دامی جهت متصدیان رستوران ها و غذا فروشی ها در شهرستان بوشهر برگزار شد.

اولین جلسه آموزشی در خصوص مسائل بهداشتی فرآورده های خام دامی جهت متصدیان رستوران ها و غذا فروشی ها در شهرستان بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بوشهر، اولین جلسه آموزشی جهت متصدیان رستوران ها و غذا فروشی ها در خصوص مسائل بهداشتی فرآورده های خام دامی و آبزی با همکاری و هماهنگی صنف در سالن جلسات صنف برگزار شد.
در این جلسه نکاتی در خصوص شرایط بهداشتی نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی آموزش داده شد.
لازم به ذکر است طبق برنامه ریزی های بعمل آمده این دوره آموزشی هر هفته به مدت ۵ جلسه برگزار خواهد شد.
نظر دهید