• 1401/12/28 - 11:56
  • تعداد بازدید : 267
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر:

عمر ماندگاری مرغ منجمد یک سال و مرغ گرم ۷۲ ساعت است

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: تاریخ مصرف و عمر ماندگاری مرغ منجمد یک سال و مرغ گرم ۷۲ ساعت است.

دکتر مهدی تنگستانی‌مکان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در آستانه فرا رسیدن عید نوروز و مصرف بیشتر مواد پروتئینی در این ایام باید توجه ویژه‌ای به شرایط نگهداری و عمر ماندگاری مرغ منجمد و گرم داشته باشیم.

وی بیان داشت: مرغ منجمد تا هنگام عرضه حتماً باید در فریز و در دمای ۱۸- سانتیگراد نگهداری شود و عمر ماندگاری لاشه کامل منجمد در این شرایط یک سال پس از تولید و مرغ گرم در شرایط نگهداری دمای یخچالی (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) نیز ۷۲ ساعت پس از تاریخ تولید است.

تنگستانی‌مکان در خصوص ویژگی‌های ظاهری مرغ تازه در هنگام خرید اظهار داشت: در هنگام خرید باید توجه داشت که پوست بدن در مرغ تازه سفید مایل به زرد و به صورت یکنواخت روی بدن کشیده شده و همچنین پوست باید فاقد هرگونه پارگی، تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و یا خراش باشد.

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر در خصوص شرایط بهداشتی مرغ منجمد اذعان داشت: این محصول باید به صورت کاملاً منجمد در بسته بندی‌های سالم و دارای مشخصات، شامل نام کشتارگاه، کد پروانه بهداشتی بهره‌برداری از اداره کل دامپزشکی استان، تاریخ تولید و انقضا و آدرس و شماره تلفن کشتارگاه باشد.

تنگستانی افزود: مرغ منجمد پس از انجماد زدایی، عضلات و قوام طبیعی خود را حفظ کرده و سطح آن نیز نباید لزج باشد و بدون آثار و نشانه‌های سوختگی ناشی از انجماد و نیز علائم کپک زدگی (لکه‌های رنگی ناشی از رشد قارچ) باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 298786
کلمات کلیدی
admin عبدالرضا کللی

admin عبدالرضا کللی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه